+421 342 251 251
Po - Pia: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Apartmány Rokytka - Praha Recenzie

Hodnotenie hotela

88%
Veľmi dobré

by 13 reviews

  • Personál

    93%
  • Čistota

    88%
  • Vybavenie

    84%
  • Komfort

    88%
  • Pomer cena/kvalita

    86%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
Zobraziť recenzie v :
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Anonym

jednotlivec, 25.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnotenie
60 %
  • Fajn domluva, ochotni

  • Smrad na chodbe z cigaret, ktery pak byl citit i v apartmanu. Neskutecne spinava podlaha, meli jsme vsichni uplne cerne ponozky- to mi neprijde moc normalni???

Personál
8
Služby
0
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Tatiana

jednotlivec, 23.10.2016

Slovensko

  • Celkové hodnotenie
88 %
  • Recepcna bola velmi mila, ukazala a vysvetlila nam vsetko potrebne. Apartman bol dostatocne priestranny. Postele boli pohodlne.

  • V kupelni boli zatuchnute uteraky. Sice drobny detail, ale umele kvetiny kazili dojem utulneho apartmanu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 21.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Barbora

skupina priateľov, 26.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
88 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Roderik Tomi

mladý pár, 26.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
86 %
  • Pokoj byl v celku hezký, útulný.Recepční byla mila a přívětivá.

  • Moc tenké zdi,bylo slyšet milovani jiného párů nad máma.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

starší pár, 11.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnotenie
82 %
  • celkem velký apartmán, slušně zařízený za dobrou cenu

Personál
6
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Piotr Przybylak

mladý pár, 2.1.2015

Polski

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 28.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

starší pár, 13.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnotenie
92 %
  • diskrétnost

  • rušné prostředí, hluk z ulice ( tramvaj, vlak)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Marta

rodina s malými deťmi, 4.5.2014

Polski

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Bardzo miła obsługa, świetne warunki adekwatne do ceny, polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Halina

starší pár, 3.5.2014

Polski

  • Celkové hodnotenie
78 %
  • Dobra komunikacja do zwiedzania - tramwaj + metro, przyjemne i czyste apartamenty, w kuchni podstawowa zastawa - sztućce, talerze szklanki, czajnik elektryczny, kuchnia wyposażona w środki czystości, w lodówce drobne napoje za dobrą cenę, ciasteczka + jednorazowa kawa i herbata, w łazience mydełko w płynie, papier toaletowy, ręczniki i suszarka - wszystkie podstawowe artykuły, nie trzeba wozić ze sobą. Jak na tę cenę w Pradze to wszystko OK.

  • Brak

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými deťmi, 25.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnotenie
82 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jozef

rodina so staršími deťmi, 20.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnotenie
90 %
  • Boli sme ubytovani v apartmane vip 2+2, ktory sa nachadza na prizemi , takze ziadne schody. Je to vlastne byt s kuchynkou kde su zakladne spotrebice ako chladnička, mikrovlnka, rychlovarna kanvica dvojplatnicka a pod. Kupelna so sprchovym kutom, wc a obyvacka s manzelskou postelou , tv atd. Je to vhodne aj na dlhodobe ubytovanie. -dostupnosť do mesta (metrom 10min) -billa, albert 15min od ubytovne -restauracie 5min

  • Okna izby su situovane do ulice, tak treba ratat s vacsim hlukom, hlavne vlak, elektricka..

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Internetová stránka používa cookies

Používame cookies, aby sme vám poskytli najlepšie možné služby. Používaním týchto stránok súhlasite s ich využitím.